ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΣΥΠΕ – ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο.Σ.ΥΠ.Ε.

Μέλος ΑΔΕΔΥ

Δραγατσανίου 8,  Τ.Κ. 10110,  τηλ.: 2105226008 , fax: 2103215924,

Email: rg.pkapy@epyso, website: www.osype.gr

                                                                        Αθήνα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,  Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 12:30 μ.μ. έως τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των Υπηρεσιών

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ώρα 1 μ.μ. και πορεία προς τη Βουλή

            Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, φέρνει προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017, την εκβιαστική, διασπαστική, αντισυνταγματική και απεργοσπαστική τροπολογία της για την αξιολόγηση στο Δημόσιο, προκειμένου να κάμψει την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία-αποχή που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ από την μνημονιακή υποχρέωση για «αξιολόγηση».

            Με την συγκεκριμένη τροπολογία επιδεικνύει ακραίο αυταρχισμό και επιχειρεί να εκβιάσει τους εργαζόμενους και όλους όσοι κατέχουν θέσεις ευθύνης, νομοθετώντας ποινές και τιμωρία για αυτούς που συμμετέχουν στο απεργιακό μέτρο, για να μπορέσει να απολογηθεί στους θεσμούς, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΔΝΤ!.

Με θρασύτητα, καθιερώνει ως τιμωρία, τον αποκλεισμό των απεργών από τις διαδικασίες κρίσεων, παρεμποδίζοντας τη συνδικαλιστική μας δράση και δημιουργώντας ένα απεργοσπαστικό μηχανισμό για την κατάλυση του δικαιώματος της απεργίας.

Η τρομοκρατία της ωστόσο δεν θα περάσει, αν με την αποφασιστική στάση όλων μας συνεχίσουμε και κλιμακώσουμε την απεργία-αποχή από  κάθε  διαδικασία  ή  ενέργεια  που  συνδέεται  με  τη  διαδικασία αξιολογήσεως  του  ν.  4369/2016, που συνδέεται  ευθέως  µε  την  μισθολογική, βαθμολογική  και  υπηρεσιακή  εξέλιξη  των  υπαλλήλων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους του Υπουργείου μας να συμμετέχουν στην Παναττική Στάση Εργασίας την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 12.30 μ.μ. μέχρι τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας όλων των υπηρεσιών, που έχει κηρυχθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., καθώς επίσης να δώσουν ένα δυναμικό παρών στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ώρα 1 μ.μ. και στην πορεία προς τη Βουλή.

Καλούμε τους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους να αναλάβουν σχετικές πρωτοβουλίες και να προβούν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την ενημέρωση και κινητοποίηση των συναδέλφων μας.

 

 

Η ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΙΟΥΛΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΟΣ