ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Σταδίου 29, Τ.Κ. 10110

Τηλ.:210 3368146                                                              Αθήνα, 17.10.2013

Εmail: sylggka@gmail.com

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος μας λειτουργούσε, λειτουργεί και θα λειτουργεί πάντοτε θεσμικά και εντός των Συνδικαλιστικών Συλλογικών Οργάνων. Στηρίζει και συμμετέχει ενεργά στην ΟΣΥΠΕ και θεωρούμε ότι τη στιγμή που συνεδριάζει εκτάκτως το ΔΣ της Ομοσπονδίας (15/10/2013) με αποκλειστικό θέμα τη λήψη αποφάσεων αναφορικά με τα ζητήματα από την εφαρμογή της υπ. αριθμ. 29914/Δ1.6859/13-9-2013 Κ.Υ.Α. «Καθορισμός πρόσθετου ειδικού κριτηρίου αποτίμησης προσόντων κατ’ εφαρμογή της περ. ΣΤ της παρ. 2 του άρθρου 90 του Ν. 4172/2013 (167 Α ́)», δεν μπορεί κάποιοι συνάδελφοι της Ανοικτής Συνέλευσης Υπαλλήλων στο Υπουργείο Εργασίας (ΑΣΥ), ως αυτόκλητοι σωτήρες, να μοιράζουν φυλλάδια σε όλους τους υπαλλήλους του Υπουργείου περί σιωπής και απάθειας της Ομοσπονδίας και των δύο Συλλόγων για το εν λόγω ζήτημα.

Αυτές οι πρακτικές όχι μόνο μας ξενίζουν, αλλά μας προκαλούν οργή. Ξεκαθαρίζουμε στους συναδέλφους της ΑΣΥ ότι η ουσία είναι που ενδιαφέρει τη σοβαρή εκπροσώπηση των συναδέλφων και όχι οι επικοινωνιακές μικροπολιτικοσυνδικαλιστικές πρακτικές μέσω blogtwitter, στις οποίες αρέσκονται, και τους καλούμε να λειτουργούν στη βάση της συναδελφικότητας και της αλληλεγγύης, τις οποίες ευαγγελίζονται, με πράξεις και συνδικαλιστική σοβαρότητα.

Η συνεργασία όλων μας με την Ομοσπονδία μας είναι επιβεβλημένη, τη στιγμή μάλιστα που επιδεικνύεται εμπράκτως η συνδικαλιστική εγρήγορση, η αγωνιστική ετοιμότητα και το πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας, μακριά από παραταξιακές σκοπιμότητες και συντεχνιακές αντιλήψεις.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ                 ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

.