24 ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΣΥΠΕ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο.Σ.ΥΠ.Ε.

Μέλος ΑΔΕΔΥ

Δραγατσανίου 8,  Τ.Κ. 10110,  τηλ.: 2105226008 , fax: 2103215924,

Email: rg.pkapy@epyso, website: www.osype.gr

 

                                                                        Αθήνα 4 Απριλίου 2016

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ 11.00πμ

Προσυγκέντρωση ώρα 10.30΄, στην είσοδο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Σταδίου 29)

 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

            Η  συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εφαρμόζοντας πλήρως τις καταστροφικές για την ελληνική οικονομία και κοινωνία  δεσμεύσεις του τρίτου και επαχθέστερου μνημονίου που ψήφισε, προωθεί κατόπιν «διαπραγματεύσεων» με το κουαρτέτο, νέα φοροεπιδρομή στην κοινωνία, με αυξήσεις σε άμεσους και έμμεσους φόρους, καθώς επίσης σφοδρή επίθεση εναντίον των ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Εργαζόμενες/οι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, άνεργες/οι, συνταξιούχοι, αγρότισσες/ες,  νέοι και νέες, όλοι μαζί αγωνιζόμαστε σθεναρά για την ανατροπή της αντιαασφαλιστικής και αντεργατικής πολιτικής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

Στα πλαίσια αυτά το Δ.Σ. της ΟΣΥΠΕ καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν για μια ακόμη φορά μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 και στην απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος 11.00 π.μ.. Να αγωνισθούμε όλοι μαζί σθεναρά για την ανατροπή των αδιέξοδων, βάρβαρων και καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών και πολιτικών κατεδάφισης του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης.

Καλούμε τους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους να αναλάβουν σχετικές πρωτοβουλίες και να προβούν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την ενημέρωση και κινητοποίηση των συναδέλφων μας καθώς και την καλύτερη οργάνωση της απεργιακής κινητοποίησης.

 

ΜΕ ΕΝΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ

ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

 

 

 

ΗΛΙΑΣ ΚΙΟΥΛΟΣ

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΟΣ