ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ – ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ – ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ΄΄, ΑΘΗΝΑ 31.03.2015

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ»

(για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Υπαλλήλων του Υπουργείου μας)

Νομιμότητα γιατί «Η καλύτερη δημοκρατία είναι εκείνη όπου όλοι φοβούνται τον νόμο» Πλούταρχος.

Αξιοκρατία γιατί «Ένας για μένα αξίζει για μύριους, αν είναι άριστος» Ηράκλειτος.

 Διαφάνεια γιατί «Κοντά στη γνώση, η τόλμη είν’ ωφέλιμη πολύ, χωρίς αυτήν η γνώση είναι βλαβερή και τη δειλία φέρνει» Πρωταγόρας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 31 Μαρτίου 2015

Συνάδελφοι,

Ευχαριστούμε όσες και όσους μας τίμησαν με τη ψήφο τους στις εκλογές της 28ης Μαρτίου 2015 για την ανάδειξη των δύο αιρετών εκπροσώπων μας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Υπαλλήλων του Υπουργείου μας.

Ευχαριστούμε επίσης όλα τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που υπερέβησαν εαυτούς για την άψογή διεξαγωγή της ψηφοφορίας και ξενύχτησαν για την έκδοση των αποτελεσμάτων της.

Συγχαρητήρια στους δύο συναδέλφους που εκλέχτηκαν αιρετοί εκπρόσωποι των υπαλλήλων στο Υπηρεσιακό μας Συμβούλιο  και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της συμμετοχής των υπαλλήλων στη λήψη αποφάσεων που αφορούν την υπηρεσιακή τους κατάσταση.

Λυπούμαστε για όσες και όσους δεν θυσίασαν λίγες ώρες για να εκτελέσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα να ψηφίσουν τους συναδέλφους που θα τους εκπροσωπούν στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Υπαλλήλων του Υπουργείου μας.

Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την αναβάθμιση του θεσμού των υπηρεσιακών συμβουλίων που υποβαθμίστηκαν με τις τελευταίες τοποθετήσεις προϊσταμένων που δεν είχαν επιλεγεί απ’αυτά.

Συνάδελφοι,

Θα στηρίξουμε τους δύο εκλεγμένους εκπροσώπους και θα ασκήσουμε κριτική αν δεν λειτουργούν με γνώμονα το συμφέρον όλων των υπαλλήλων των κεντρικών και περιφερειακών υπηρεσιών του  Υπουργείου μας και με βάση τις αρχές της Νομιμότητας, της  Αξιοκρατίας και της  Διαφάνειας.

Οι υποψήφιοι του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ « ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ»

Ζαζάκη Χαρούλα, Δ/νση Πρόσθετης Ασφάλισης

Νιάρχος Παναγιώτης, Δ/νση Οικονομικής Εποπτείας

Τζιαχρή Αμαλία, Δ/νση Πρόσθετης Ασφάλισης

Τσιτσιόλης Βασίλης, Αυτοτελές Τμήμα Νομοθετικής Πρωτοβουλίας

.