ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΓΚΑ, ΑΘΗΝΑ 2.12.2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Σταδίου 29, Τ.Κ. 10110

Τηλ.: 210 3368146 , fax: 2103368147,

Email: moc.liamg@akgglys, Website: www.osype.gr

 

Αθήνα, 02-12-2013

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ

ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟΥ 2014

 

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,


   O Σύλλογος μας, για άλλη μία φορά φέτος, σε πείσμα των μίζερων καιρών που ζούμε, χωρίς να διακατέχεται από εσωστρέφεια, και χωρίς να ακολουθεί πρακτικές απομόνωσης και αδράνειας, ενέργειες οι οποίες προκαλούν περαιτέρω απογοήτευση και αποστασιοποίηση των συναδέλφων, προσπαθεί να δώσει μικρές ανάσες αισιοδοξίας οργανώνοντας και υλοποιώντας τα παρακάτω:

·         Όπως κάθε χρόνο στις εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, έτσι και φέτος ο Σύλλογός μας, πιστός στην παράδοση, σας προσκαλεί στην εξαιρετική παιδική θεατρική παράσταση «Το Νησί των Θησαυρών» του Θωμά Μοσχόπουλου. Η εκδήλωση αυτή, η οποία φέτος συνδιοργανώνεται με τους συναδέλφους του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας, θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 14:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών επί της οδού Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη.

Καλούμε όλους τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στη θεατρική αυτή παράσταση, επειδή το θέατρο ενισχύει τον ρόλο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, διευρύνει την φαντασία και εμπλουτίζει τον συναισθηματικό κόσμο των παιδιών και των εφήβων. 

Πρέπει να καταστήσουμε εγκαίρως γνωστό ό,τι λόγω του μεγάλου αριθμού των συναδέλφων και των παιδιών τους που θα παραβρεθούν στη θεατρική παράσταση, αλλά και του μέρους που λαμβάνει χώρα, θα πρέπει να είστε εγκαίρως στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής και όχι την τελευταία στιγμή.

 

  • Σε ό,τι αφορά το θέμα των παιδικών δώρων αποφασίστηκε να δοθούν δωροεπιταγές, ύψους 25 ευρώ για κάθε παιδί, από τα παιχνιδοκαταστήματα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ.

·         Συνεχίζεται και φέτος η θετική πρακτική της χορήγησης σε κάθε συνάδελφο δωροεπιταγής για αγορές σε supermarket, φέτος στον ΑΒ Βασιλόπουλο. Βεβαίως συνάδελφοι, σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη, και για το Ταμείο του Συλλόγου, οικονομική συγκυρία, το ύψος της επιταγής μειώθηκε σε 30 ευρώ. Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να δίνεται.

Για να υλοποιηθούν όλα τα παραπάνω και να δοθούν οι προσκλήσεις, οι δωροεπιταγές παιδιών, αλλά και αυτές των  ενηλίκων, παρακαλούνται οι συνάδελφοι, να περάσουν από το Γραφείο του Συλλόγου στον 7ο όροφο (716), από 12 μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2013, καθημερινά 10:00πμ.-12:00μμ.

Επίσης, μετά από ενέργειες του Συλλόγου μας ξεπεράστηκαν κάποια προβλήματα, εξαιτίας των οποίων είχε καθυστερήσει η καταβολή των υπερωριών των τελευταίων μηνών του 2013, σας ενημερώνουμε ότι αυτές θα καταβληθούν εντός του μηνός Δεκεμβρίου.

Τέλος, το φετινό επιστέγασμα των προσπαθειών του Συλλόγου μας στο τομέα της προαγωγής μίας, όσο το δυνατόν, πιο θετικής και ευχάριστης διάθεσης όλων μας, στην εποχή των μνημονίων, θα αποτελέσει μία νυχτερινή έξοδο (χοροεσπερίδα) που αποφασίσαμε και επεξεργαζόμαστε, περί τον Ιανουάριο του νέου έτους, και για την οποία περιμένουμε και τη θετική ανταπόκριση των συναδέλφων του άλλου Συλλόγου. Oψόμεθα…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, εύχεται σε όλους σας για τη Νέα Χρονιά, το 2014, Υγεία, Αγάπη και Ειρήνη.

 

Για το Δ.Σ.

  

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  

 

  Γ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ              ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

.