ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Μ.Τ.Π.Υ. ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο.Σ.ΥΠ.Ε.

Μέλος Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δραγατσανίου 8,  Τ.Κ. 10110,  τηλ.: 2105226008 , fax: 2103215924,

Email: rg.pkapy@epyso, website: www.osype.gr

 

                                                                        Αθήνα 19 Οκτωβρίου 2015

 

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 13:00

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Μ.Τ.Π.Υ.,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

 

Είναι φανερό ότι οι κυβερνητικές πολιτικές των τελευταίων ετών οδηγούν στην απαξίωση και συρρίκνωση του ΜΤΠΥ. Το Ταμείο λειτουργεί από το 1867  και ιδρύθηκε από τους ίδιους τους εργαζόμενους και η περιουσία του ανήκει στους μετόχους και μερισματούχους δημοσίους υπαλλήλους.

Η σωτηρία του Μ.Τ.Π.Υ. και η υπεράσπιση της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης μας αφορά όλους. Οφείλουμε όλοι μας να αγωνισθούμε σθεναρά για να μην επιτρέψουμε την κατάρρευση του Μ.Τ.Π.Υ. και να υπερασπιστούμε την Κοινωνική Ασφάλιση. Να αγωνισθούμε για την ανατροπή της καταστροφικής για την Κοινωνική Ασφάλιση πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, που εφαρμόζει και σήμερα πιστά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σε συνεργασία με την Επιτροπή Σωτηρίας του Μ.Τ.Π.Υ., την Π.Ε.Σ.Ε.Κ. (Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών), την Π.Ο.Π.Σ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων), το Σύλλογο Εργαζομένων στο Μ.Τ.Π.Υ. και την Ο.Σ.ΥΠ.Ε. (Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Εργασίας) καλεί τους εργαζόμενους και συνταξιούχους σε συλλαλητήριο, έξω από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Σταδίου 29), την Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 13.00, για να υπερασπιστούμε το Ταμείο μας και να μην επιτρέψουμε καμία περικοπή. Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει στάση εργασίας από τις 12.30 μμ μέχρι τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους συναδέλφους να συμμετέχουν στην ανωτέρω κινητοποίηση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, καλεί του Πρωτοβάθμιους Συλλόγους του Υπουργείου μας να ενημερώσουν τα μέλη τους και να προβούν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την ενεργή και μαζική συμμετοχή των συναδέλφων μας.

Όλοι μαζί οι συνάδελφοι να δώσουμε ένα ηχηρό παρών στην ανωτέρω κινητοποίηση, να ενώσουμε τις φωνές μας και να αγωνισθούμε  για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην Κοινωνική Ασφάλιση και για τη βιωσιμότητα του Μ.Τ.Π.Υ..

 

Όλοι μαζί στο Συλλαλητήριο,

την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015, ώρα 13:00 μμ,

έξω από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Μ.Τ.Π.Υ.,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

 

                                                           

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

 

 

 

ΗΛΙΑΣ ΚΙΟΥΛΟΣ

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΟΣ

 

 

.