ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΣΥΠΕ – ΑΘΗΝΑ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο.Σ.ΥΠ.Ε.

Μέλος ΑΔΕΔΥ

Δραγατσανίου 8,  Τ.Κ. 10110,  τηλ.: 2105226008 , fax: 2103215924,

Email: rg.pkapy@epyso, website: www.osype.gr

 

                                                                        Αθήνα 28 Ιουνίου 2017

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στήριξη των αγώνων των συμβασιούχων στους ΟΤΑ

Παναττική στάση εργασίας, Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

            Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφαρμόζοντας τις εντολές των δανειστών για συρρίκνωση των βασικών δημόσιων και κοινωνικών αγαθών και ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του Δημοσίου, προχωρά σε χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων στους ΟΤΑ, ανοίγοντας το δρόμο για μαζικές απολύσεις συμβασιούχων σε όλο το Δημόσιο.

            Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Σ.ΥΠ.Ε. στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στους Δήμους που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους διεκδικώντας μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους τους συμβασιούχους, μια διεκδίκηση που ενώνει όλους τους εργαζόμενους απέναντι στην πολιτική της εργασιακής ανασφάλειας και ανεργίας.

            Η Κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να επιλύσει άμεσα το πρόβλημα των συμβασιούχων που η ίδια δημιούργησε και να αφήσει τις παλινωδίες και τους τακτικισμούς της. Να εξασφαλίσει τώρα το δικαίωμα στην πλήρη και σταθερή εργασία όλων των συμβασιούχων.

            Καλούμε τους εργαζόμενους του Υπουργείου μας να συμμετέχουν στην Παναττική Στάση Εργασίας την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017, από τις 11.00 π.μ. μέχρι τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας όλων των υπηρεσιών, που έχει κηρυχθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., καθώς επίσης να δώσουν ένα δυναμικό παρών στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017, στις 11:00 π.μ. στην Πλατεία Καραϊσκάκη και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου.

Τη συγκεκριμένη ημέρα η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έχει ήδη προκηρύξει νέα Γενική 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στους ΟΤΑ.

Καλούμε τους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους να αναλάβουν σχετικές πρωτοβουλίες και να προβούν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την ενημέρωση και κινητοποίηση των συναδέλφων μας.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

ΗΛΙΑΣ ΚΙΟΥΛΟΣ

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΟΣ