ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ 23.11.2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                                                           Αθήνα 18/11/2016

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ 8, ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. 2131516296

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ– ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι/ Συναδέλφισσες

Συνεχίζεται με απαράμιλλη προσήλωση και θρησκευτική ευλάβεια η εφαρμογή και από τη συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. του συνόλου των νεοφιλελεύθερων μνημονιακών πολιτικών σε βάρος των εργαζομένων, των συνταξιούχων και της κοινωνίας. Ο μνημονιακός κατήφορος επισφραγίζεται με νέα μέτρα που προωθούνται στο χώρο του δημοσίου τομέα  με την κατάργηση της ενιαίας σχέσης εργασίας και της σταθερής απασχόλησης, την επιδιωκόμενη αξιολόγηση και την ατομική στοχοθεσία, την κινητικότητα, τις νέες περικοπές στους μισθούς και συντάξεις.

Το ίδιο βάρος επωμίζεται και ο ιδιωτικός τομέας, με τις νέες ανατροπές στα εργασιακά – κοινωνικά δικαιώματά μας, στις συνδικαλιστικές ελευθερίες των εργαζομένων, στην απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, στην περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού και στην περαιτέρω ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων.

Η παρουσία όλων μας στην παρούσα κρίσιμη συγκυρία είναι απολύτως απαραίτητη,  προκειμένου να οργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αγώνα μας για την αποτροπή της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης των χρόνιων κατακτήσεων στα εργασιακά, ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά μας δικαιώματα.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην ενημερωτική απεργιακή συνέλευση

την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 13:00

στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου ορόφου, Σταδίου29.

           

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

 

 

                                                         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                                                    ΕΛΒΙΡΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ                                                             ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΑΚΕΑΣ