ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ 17.06.2015

Αθήνα 17  Ιουνίου 2015

ΣΥΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ 8 , 10559  ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ:  2131516296

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Την 16.06.2015, κατόπιν προηγούμενης απόφασης του Διοικητικού μας Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε άτυπη σύσκεψη των Παρατάξεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο μας, σχετικά με την καλύτερη διεξαγωγή των εκλογών  του Συλλόγου μας την 26 και 27/06/2015.

Στη σύσκεψη, οι Παρατάξεις της ΑΡΣΥ και της Αγωνιστικής Συσπείρωσης, πρότειναν την ύπαρξη ξεχωριστών ψηφοδελτίων για την εκλογή των μελών του Δ.Σ. και των Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία, θέτοντας ζήτημα τόσο επί της αρχής όσο και επί της τήρησης της προβλεπόμενης διαδικασίας. Το συγκεκριμένο ζήτημα το είχε θέσει στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. και η εκπρόσωπος της ΑΣΥ.

Παρότι σ’ όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις,  για λόγους ταχύτητας στη διαδικασία (προς διευκόλυνση των συναδέλφων μας που ταξιδεύουν από την επαρχία),  οι εκλογές είχαν γίνει με ένα ψηφοδέλτιο, το Διοικητικό Συμβούλιο, έχοντας ως στόχο και απώτερο σκοπό  την απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και προκειμένου να μην υπάρξουν ενστάσεις ακυρότητας, αποφάσισε ομόφωνα να ακολουθηθεί η διαδικασία των δυο ξεχωριστών ψηφοδελτίων διαφορετικού χρώματος, για την ανάδειξη των εκπροσώπων στο Δ.Σ. και των Αντιπροσώπων στην ΟΣΥΠΕ.

Παρακαλούμε λοιπόν θερμά όλους τους συναδέλφους να συμβάλουν στη διευκόλυνση των συναδέλφων της Περιφέρειας να ψηφίσουν κατά προτεραιότητα, προκειμένου να προλάβουν τα μέσα μεταφοράς για την επιστροφή τους. 

Στη συνεδρίαση, αποφασίστηκαν επίσης ομόφωνα τα ακόλουθα:

α) Οι υποψηφιότητες παρατάξεων ή μεμονωμένων υποψηφίων να υποβληθούν στο Σύλλογο μέχρι την Δευτέρα 22.06.2015 και ώρα 11.00΄.

 β) Οι εγγραφές νέων μελών μπορούν να γίνουν μέχρι την Τετάρτη 24.06.2015 και ώρα 13.00΄. Αιτήσεις εγγραφής δύνανται να αποστέλλονται και με τηλεομοιοτυπία (Fax Συλλόγου 2103221589).

γ) Οι συνάδελφοι – μέλη του Συλλόγου να ελέγξουν αν στη μισθοδοσία τους γίνεται η μηνιαία παρακράτηση της συνδικαλιστικής εισφοράς και αν όχι να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο ή τη Γραμματέα του Συλλόγου για τις απαραίτητες ενέργειες και διορθωτικές παρεμβάσεις του εκλογικού καταλόγου. Σημειωτέον ότι ο εκλογικός κατάλογος θα δοθεί και στις παρατάξεις που θα έχουν υποψηφίους ώστε να διορθωθούν τυχόν λάθη και παραλείψεις έως την Πέμπτη 25.06.2015.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Είναι σημαντικό να μετέχουμε όλοι στην κορυφαία αυτή για το Σύλλογό μας διαδικασία.

Είναι σημαντικό να αρχίσει η διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης χωρίς καθυστέρηση (ώρα έναρξης 10.00΄).

Είναι σημαντικό να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι της Περιφέρειας να ψηφίσουν κατά προτεραιότητα.

Τέλος καλούμαστε όλοι να  συμβάλουμε τα μέγιστα, με όλες μας τις δυνάμεις, στις διαδικασίες  για μια άρτια, απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

  Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΗΛΙΑΣ ΚΙΟΥΛΟΣ                                                                                                            ΖΩΗ ΠΑΣΙΟΥ

.