ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΓΚΑ, ΑΘΗΝΑ 30.06.2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ                                                                Αθήνα, 30-06-2015

ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Σταδίου 29, Τ.Κ. 1011

Τηλ.: 2131516139

Ε-mai: moc.liamg@akgglys

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χαιρετίζουμε την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης των μελών του  ΔΣ του Συλλόγου των συναδέλφων μας, καθώς και των αντιπροσώπων για το Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας (Ο.Σ.ΥΠ.Ε). Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογές και ευχόμαστε σʾ εκείνους που εκλέχτηκαν μια καλή και αποτελεσματική θητεία στο νέο ΔΣ του Συλλόγου σας.

Ωστόσο, θα πρέπει να εκφράσουμε τη λύπη σύσσωμου του ΔΣ του δικού μας Συλλόγου, αλλά και όλων των μελών μας για το γεγονός ότι ένα και μόνο στέλεχος και υποψήφια της ΑΡΣΥ, αξίωσε την αποχώρηση του Προέδρου του Συλλόγου μας από τις εργασίες της Γενικής σας Συνέλευσης, την οποία θέλησε να παρακολουθήσει, ως ακροατής, ώστε να καταστεί κοινωνός των ανησυχιών των συναδέλφων μας. Πολλώ, δε, μάλλον όταν πρόσφατα, στη δική μας κρίσιμη Γενική Συνέλευση που αφορούσε στην αποκοπή της Κοινωνικής Ασφάλισης από το Υπουργείο μας, συμμετείχαν ανοιχτά όλοι οι συνάδελφοι που το επιθυμούσαν και από τους δύο Συλλόγους!

Προκειμένου να μη δυναμιτίσουμε τις εργασίες της Γενικής σας Συνελεύσεως και μετά από έκκληση των επικεφαλής των παρατάξεων της ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ αποχώρησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και φυσικά δε δώσαμε καμία συνέχεια στο θέμα, παρά αποστείλαμε e-mail στο site της συγκεκριμένης παράταξης το οποίο και δεν αναρτήθηκε…

Εμείς, συνάδελφοι πιστέψαμε, πιστεύουμε και θα εξακολουθήσουμε να πιστεύουμε στη βήμα-βήμα ουσιαστική συναδελφική μας προσέγγιση χωρίς αποκλεισμούς και φοβίες με συμμετοχικότητα και διαφάνεια, και βεβαίως πιστεύουμε ότι μας ενώνουν πολύ περισσότερα απ' όσα μας χωρίζουν, όπως  και σε ανοιχτές Γενικές Συνελεύσεις. Κάποιες όμως δε διακρίνονται για τον συνδικαλιστικό πολιτισμό τους. Κρίμα.

 

Για το Δ.Σ.

                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ                                               ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

.